Fjord Entreprenører

Fjord Entreprenører er et nystartet entreprenørfirma med lang erfaring i byggebransjen. De tar på seg alle typer entreprenøroppdrag og samarbeider tett med flere arkitektfirma, blant annet deres søsterselskap Fjord Arkitekter. Firmaet ble startet av, og er i dag drevet av daglig leder Finn Magnus Rasmussen og ingeniør Lars Thomas Moen.

Hvilke tjenester tilbyr Fjord Entreprenører

Selskapet tilbyr et stort utvalg bygningsrelaterte tjenester, enten det dreier seg om nybygg, utbygning, loftutbygning eller renovering. Fjord Entreprenører har utnyttet sin kompetanse til å lede og assistere byggingen av flere arkitekttegnede hus og hytter og kan vise til gode referanser fra kunder og samarbeidspartnere.

Ved å velge Fjord Entreprenører kan du være sikker på at du får levert en totalpakke når det kommer til prosjektering og planlegging av nybygg. Entreprenørerna har nødvendige godFjord Entreprenørerkjenninger og kvalifiseringer i de relevante fagområdene og kan derfor tilby en strukturert og ryddig byggeprosess. Det å bygge et hus eller føre opp et nybygg kan være en krevende oppgave og derfor ønsker Fjord Entreprenører at du skal være trygg på at du har gjort riktig valg av entreprenør. Du som kunde trenger derfor kun å forholde deg til én aktør under hele prosessen, helt fra idé til ferdig bygg.

Fjord Entreprenører har gjennom sin erfaring i bransjen opparbeidet seg et stort nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører. Selskapet er derfor i stand til å tilby fastpris på de fleste oppdrag slik at du som kunde slipper å oppleve ubehagelige prisøkninger i løpet av byggeprosessen. Ta gjerne kontakt med entreprenørerna for å få et uforpliktende tilbud på ditt prosjekt.

På grunn av det tette samarbeidet med Fjord Arkitekter er selskapet i stand til å tilby en totalpakke når det kommer til både utforming og prosjektering av nybygg. Selv om Fjord Entreprenører har sin base og sitt hovedkontor i Oslo er de også i stand til å ta på seg oppdrag i hele Norge.